Hallo, ik ben Daan.

Deze website is - naast een manier om me te contacteren - het goede voornemen om vaker te schrijven over wat me bezighoudt.


Bio

Ik studeerde als werkstudent af als master in de rechten aan de UGent, met een passie voor het administratief recht en omgevingsrecht. Ik onderzocht er de relatie tussen vergunningen en burgerlijke rechten.

Deze passie voor administratief recht, vertaalde zich ook in een loopbaan bij een lokale overheid. Eerst als stedenbouwkundige, later in een bredere, leidinggevende rol binnen de interne organisatie. Doordat ik zowel uitvoerend als organiserend gewerkt heb, heb ik een grondige kennis van alle aspecten van een lokale overheid. Los van de "ambtenarij" ben ik vooral bezeten door de leuke, warme en verbindenden projecten waarmee lokale overheden hun gemeenschappen kunnen samenbrengen.

Daarnaast ben ik raadslid en fractieleider voor Open VLD in Nazareth.

Ik ben zot van muziek. In 2016 nam ik deel aan The Voice van Vlaanderen en mocht samen met coach Bent Van Looy in een bootje op de Ourthe varen. Ik raakte tot in de Battles en ontdekte een hernieuwde passie voor muziekmaken.


Contact

Stuur mij een mailtje op hallo@daanvanheel.be, of gebruik het formulier hieronder.