daan vanheel

Hallo, ik ben Daan.

Naarmate ik ouder word, voel ik steeds meer de noodzaak om m'n ervaringen en gedachten neer te schrijven. Om m'n gedachten vorm te geven en te ordenen, om bij te houden wat me bezig houdt. Deze website is de openbare tegenpool van een persoonlijk dagboek. Geen oplijsting van dagelijkse gebeurtenissen, maar een poging om vaker te schrijven over wat me interesseert.


Bio

Sinds 2011 werk ik voor het lokaal bestuur Wichelen. Eerst als stedenbouwkundige, later in een meer ondersteunende rol als hoofd van de cluster Beleidsondersteuning. Ik kan er meebouwen aan een steeds warmere dienstverlening, zowel binnen onze organisatie als voor onze inwoners.

Ik behaalde als werkstudent een master in de rechten aan de UGent, met een passie voor het administratief recht en omgevingsrecht. Ik onderzocht er de relatie tussen vergunningen en burgerlijke rechten.

Ik speel gitaar en zing. In 2016 nam ik deel aan The Voice van Vlaanderen en mocht samen met coach Bent Van Looy in een bootje op de Ourthe varen. Ik raakte tot in de Battles en ontdekte een hernieuwde passie voor muziekmaken.

In ben raadslid en fractieleider voor Open VLD in Nazareth. In de lokale politiek kan ik mijn liefde voor bestuursrecht en m'n vele interesses inzetten om zorg te helpen dragen voor mijn gemeenschap.

Ik hou van technologie, programmeren en techniek. Ik overweeg om me in september in te schrijven voor een opleiding toegepaste informatica.


Contact

Stuur mij een mailtje op hallo@daanvanheel.be, of gebruik het formulier hieronder.